Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Stjerner, stabilitet og tilregnelighet

Henning Knutsen (f. 1948) Studerte realfag ved Universitetet i Oslo. Dr. Scient. i astrofysikk samme sted i 1983. Forskningsstipendidat ved Institutt for teoretisk fysikk, Warszawa og Queen Elisabeth College, London. Gjesteforsker ved Nordita, København, University of Natal, Durban, Nicolaus Copernicus Astronomica Centre, Warszawa, Inter-University Centre for Astronomy and Astrophysics, Pune og ved Universidad Nacional Autonoma de Mexico, Mexico city. Professor ved Universitetet i Stavanger.

  • Side: 279-288
  • Publisert på Idunn: 2006-12-18
  • Publisert: 2006-12-18
Denne artikkelen er tilegnet minnet om Eberhart Jensen, røff og real, munter, kunnskapsrik og skarp- sindig professor ved Institutt for teoretisk astrofysikk ved Universitetet i Oslo. Stjernene tindrer, blinker og funkle ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon