Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Omvendt blir det motsatt

Henning Knutsen (f. 1948) Studerte realfag ved Universitetet i Oslo. Dr. Scient. i astrofysikk samme sted i 1983. Forskningsstipendidat ved Institutt for teoretisk fysikk, Warszawa og Queen Elisabeth College, London. Gjesteforsker ved Nordita, København, University of Natal, Durban, Nicolaus Copernicus Astronomica Centre, Warszawa, Inter-University Centre for Astronomy and Astrophysics, Pune og ved Universidad Nacional Autonoma de Mexico, Mexico city. Professor ved Universitetet i Stavanger.

  • Side: 289-300
  • Publisert på Idunn: 2006-12-18
  • Publisert: 2006-12-18
Denne artikkelen er tilegnet minnet om min gode venn, trubaduren og forfatteren Vidar Sandbeck. Guttebarnet ble født så nær midnatt mellom 3. og 4. august i året 1805 at fødselsdagen faktisk er usikker. Han kom til verde ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon