Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Sindre Bangstad: Anders Breivik and the Rise of Islamophobia

Professor, Senter for kvinne- og kjønnsforskning, Universitetet i Bergen

Christine.jacobsen@uib.no

Christine M. Jacobsen er professor i sosialantropologi og leder ved Senter for kvinne- og kjønnsforskning ved UiB. Jacobsen har i mange år jobbet med migrasjon, religion og kjønn og har publisert blant annet monografien Islamic Traditions and Muslim Youth in Norway (2011). Jacobsen har i tillegg publisert arbeider innenfor en rekke temaer som feminisme og multikulturalisme, identitetspolitikk og politisk engasjement blant unge med innvandrerbakgrunn, og migrasjon og sex-arbeid. Hennes siste bok er Eksepsjonell Velferd: Irregulære migranter i det norske velferdssamfunnet (2015, samredigert med Bendixsen og Søvig). For tiden jobber hun med et prosjekt om religionsfrihet og sekularisme i Frankrike.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon