Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Om forskjeller som gjør «den antropologiske forskjellen»

Førsteamanuensis, Sosialantropologisk institutt, NTNU

Martin Thomassen er førsteamanuensis i sosialantropologi ved NTNU, dr. polit. (2008) med en avhandling om småbrukere i Nordre Nordland. Arbeidet er en forlengelse av studier av småbrukere i Kenya (1993). Et sentralt tema i begge studiene er sentrum-periferi relasjoner. Via studier av betydningen av farger i sosial organisasjon (1998), norsk hyttekultur (2009) og formidling av norske verdier i språkopplæringen (2009) har hans forskningsmessige hovedinteresse de siste tre årene vært på studier av den globale kunstsamtalen sett i et globalt sosialt ulikhetsperspektiv (2015, 2016). Hans undervisningsfokus har i all hovedsak kretset rundt globalisering, postkolonialisme og politisk økologi.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon