Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

«De andre» og antropologien - en vedvarende relasjon på godt og ondt

Postdoktor, Institutt for sosialantropologi, UiB

Hege Toje er postdoktor på forskningsprosjektet "Eurasian Borderlands" på Institutt for sosialantropologi ved UiB. Hun har sitt forskningsfelt i Russland og post-sovjetiske områder generelt, og det nordvestlige Kaukasus spesielt. Hovedtematikker i hennes forskning er statsformasjon, politikk, historie, romlighet, grenser og mobilitet. Sammen med Tone Bringa er hun redaktør for boken «EURASIAN BORDERLANDS: Spatializing Borders in the Aftermath of State Collapse» som utkommer høsten 2016 på Palgrave Macmillan.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon