Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Vi ville reise til Mexico… – Intervju med Kari Siverts

Anne Karen Bjelland

Institutt for sosialantropologi, Universitetet i Bergen

Anne.Bjelland@sosantr.uib.no

Anne Karen Bjelland er professor ved Institutt for sosialantropologi, Universitetet i Bergen, og medlem av forskningsgruppen «Norske rom». Hun har i sin faglige virksomhet beskjeftiget seg med spørsmål rundt aldring og eldre, institusjonsomsorg, pasienters og pårørendes møter med helse- og omsorgstjenester, forskningsetikk og ulike typer kunnskapsformer knyttet til fysisk/psykisk helse og sykdom, kropp og kjønn. Bjelland har tidligere vært vitenskapelig assistent og utdanningsstipendiat (NAVF) ved UiB, amanuensis i helse- og sosialadministrasjon ved Sogn og Fjordane Distriktshøgskule, førsteamanuensis ved Institutt for helse- og sosialpolitikk og ved Institutt for sosialantropologi, UiB.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon