Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Hilde Nielssen, Inger Marie Okkenhaug og Karina Hestad Skeie (red.): Protestant missions and local encounters in the nineteenth and twentieth centuries.

Sosialantropologisk institutt, Universitetet i Oslo

thorgeir.kolshus@sai.uio.no

Thorgeir Storesund Kolshus er postdoktor ved Sosialantropologisk Institutt, Universitetet i Oslo. Tematisk fordyper han seg i forholdet mellom religion og politikk. Som oftest har publikasjonene empirisk utgangspunkt i hans vedvarende feltarbeidsengasjement på øya Mota i den melanesiske øystaten Vanuatu, som startet i 1996, men han har nylig også vendt blikket mot den norske velferdsstaten og dens religiøse preg. Han er for tiden i ferd med å ferdigstille en monografi om den første selvstendige melanesiske kirke, den anglikanske kirken på Mota. I den forbindelse har han de senere årene tilbragt mye tid i misjonsarkiver, og flertallet av hans nyere publikasjoner bærer til dels sterkt preg av dette arbeidet.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon