Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Hvorfor festskrift?

Iver B. Neumann er professor og fungerende direktør ved Norsk Utenrikspolitisk Institutt. Han studerte sosialantropologi sammen med Thomas Hylland Eriksen, og Thomas hentet ham også inn til jobbing i Gateavisa. Siden har de samarbeidet jevnt og trutt. Siste bok på norsk er Tilbake til Durkheim: Staten og sosialantropologien (2011). Siste bok er At home with the diplomats: Inside a European Foreign Ministry (2012).

Sharam Alghasi er tidligere stipendiat ved Culcom-prosjektet med Thomas Hylland Eriksen som forskningsleder. Han har doktorgrad i sosiologi fra Universitetet i Oslo. I dag er han tilknyttet Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo og Akershus.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon