Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Grete Brochmann og Anniken Hagelund (red.): Velferdens grenser

Christine M. Jacobsen er forskningsleder ved IMER Bergen og seniorforsker ved Uni Rokkansenteret. Jacobsen har sin doktorgrad i antropologi fra Universitet i Bergen, og har videreutviklet sin forskning om islam og muslimer i Europa som postdoktor ved Universitetet i Oslo. I senere år har hun arbeidet blant annet med prostitusjonsrelatert migrasjon og politisk mobilisering blant minoritetsungdom, og leder nå et prosjekt om velferdstjenester til irregulære migranter innenfor det nye VAM-programmet. Jacobsen har i tillegg til en rekke tidsskriftsartikler og bokkapitler, nettop publisert monografien Islamic traditions and muslim youth in Norway (Brill, 2011).

  • Side: 154-156
  • Publisert på Idunn: 2011-09-23
  • Publisert: 2011-09-23
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon