Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Asdal, Kristin, Eivind Jacobsen (red.): Forbrukerens ansvar

Sosialantropologisk institutt

Universitetet i Oslo

a.k.norbye@sai.uio.no

Anne-Katrine B. Norbye er forsker tilknyttet prosjektet «Culture of Biodiversity: Perceptions and Practices» ved Sosialantropologisk institutt, Universitetet i Oslo. Prosjektet inkluderer en komparativ studie, «Innovative traditions in summer mountain dairy farms in Norway and The Alps», som bygger på avhandlingen til dr.philos-graden forsvart ved UiO 2010. Forskningsinteresse er relasjoner mellom handlinger i og holdninger til natur, marked, kontinuitet i endring og sanseantropologi. Siste internasjonale publikasjon er «Eating memories: A Taste of Place» i Reveries of Home. Nostalgia, Authenticity and the Performance of Place, Solrun Williksen, Nigel Rapport (red.), 2010: 145–163. Cambridge: Cambridge scholars pub.

  • Side: 148-150
  • Publisert på Idunn: 2011-09-23
  • Publisert: 2011-09-23
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon