Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Elisabeth L’orange Fürst: Hva skal vi med frihet? Fortellinger fra Moldova før, under og etter Sovjetunionen

Førsteammanuensis, Hemil-senteret, Universitet i Bergen Haldis.Haukanes@skok.uib.no

Haldis Haukanes f. 1962, Dr. polit i sosialantropologi frå 1999 (UiB). Haukanes er førsteamanuensis ved Hemil-senteret, Universitetet i Bergen, og leiar for det internasjonale mastergradsprogrammet Gender and Development. Haukanes har forska på transformasjonsprosessar i det post-kommunistiske Tjsekkia, og har mellom anna arbeid med spørsmål om lokal identitet, mat, kjønn og familie samt med minne-problematikk. For tida arbeider ho med eit komparativt prosjekt om ungdom og globalisering, samt med eit prosjekt om kjønn i norsk bistandsarbeid. Saman med Tatjana Thelen gav Haukanes i 2010 ut den redigerte artikkelsamlinga Parenthood after the Century of the Child: Travelling Ideals, Institutional Negotiations and Local Responses (Ashgate).

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon