Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Marianne Elisabeth Lien og Marit Melhuus (red.): Holding Worlds Together. Ethnographies of Knowing and Belonging

Leif Manger, Professor, Institutt for sosialantropologi, UiB, og forskningsdirektør ved Unifob Global. Dr. philos. ved UiB i 1991 med en avhandling om relasjoner mellom nuba-folk i Sudan og det sudanesiske samfunn, senere publisert som From the Mountains to the Plains: The Intergration of the Lafofa Nuba into Sudanese Society (1995). Han har de siste årene arbeidet med spørsmål knyttet til islam, Det indiske hav og diaspora-begrepet, se boken Diasporas Within and Without Africa (2006, anmeldt i NAT 1/2008) samt den kommende monografien The Hadrami Diaspora: Community Building on the Indian Ocean Rim. Han har også vært opptatt av antropologi, arkeologi og historie, bl.a. gjennom arbeidet som leder av forskningsprogrammet Global Moments in the Levant (Storforsk).

  • Side: 303-305
  • Publisert på Idunn: 2010-01-14
  • Publisert: 2010-01-14
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon