Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Robert Paine: Camps of the Tundra

Bjørn A. Bojesen er magister i nordisk sprog og litteratur med spansk som bifag. I 2008 skrev han speciale ved Århus Universitet om udviklingen af rimet i dansk og fremmed digtning. Han har siden februar 2009 været ansat som akademisk medarbejder ved De Etnografiske Samlinger på Moesgård Museum. Bjørn har været en af drivkræfterne bag Moesgårds nye store særudstilling «Polarrejsen».

Rane Willerslev er associeret professor ved Institut for Antropologi, Arkæologi og Lingvistik ved Århus Universitet og leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgård Museum. Han har arbejdet med jægere og rensdyrhyrder i Sibirien og er forfatter til bogen Soul Hunters: Hunting, Animism, and Personhood Among the Siberian Yukaghirs (University of California Press, 2007).

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon