Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Bjarne Frandsen: Håndbog i Færdselslovgivningen. 7. reviderte utgave under medvirken av Hans Lemming, Uffe Kornerup, Mogens Beier, Ebbe Christensen og Carsten Haufoek. G. E. C. Gads forlag,København 1970. 848 s. D. kr. 289.80 (innb.)

Den danske Færdselslov med sine beskjedne 77 paragrafer tilsvarer den norske veitrafikklov, bilansvarslov og trafikkregler tilsammen. Det er derfor ikke til å undres over at det knytter seg en mengde administrative beste ...
NOK 49,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon