Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Møte i mellomrom – Norske kyrkjeakademi (NKA) i dagF. 1963. Cand. theol. og doktorgradsstipendiat ved Det praktisk-teologiske seminar/Det teologiske fakultet, Universitetet i Oslo. Adr.: Skøyen terrasse 30, 0276 Oslo. E-post: margunn.sandal@teologi.uio.no

  • Side: 379-391
  • Publisert på Idunn: 2006-10-04
Kyrkjeakademirørsla i Noreg vart etablert på grunnlag av einskildmenneske sitt engasjement for ei open kyrkje, eit levande kulturliv og eit betre samfunn. Ho har overlevd på grunn av desse menneska sitt engasjement, ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon