Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Samfunnsoppdraget - I skyggen av den digitale fornuften

Theodor Barth, Dr. Philos. med bakgrunn i sosial­antropologi ved Universitetet i Oslo. Professor i teori og skriving ved Kunsthøgskolen i Oslo. Utover publikasjoner av nyere dato som refereres i essayet er følgende relevant: «The Anthropogenic Imagination: A Synoptic View of Research Designs in the Aesthetics of Experimental Archaeology» i How do we Imagine the Past? On Metaphorical Thought, Experientially and Imagination in Archaeology (2015).

I boken Formes de vie (1999) dveler Nicolas Bourriaud1 ved Robert Fillious kunstnerskap. Som reformert økonom, åpnet Filliou (1926–1987) for at kunstnerisk praksis rett og slett kunne utgjøre et alternativ til økonomisk ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon