Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Rapport fra institusjonens grenser

Geir Haraldseth har mastergrad fra Center for Curatorial Studies, Bard College, New York. Han er daglig leder ved Rogaland Kunstsenter, rådsmedlem i Norsk Kulturråd 2014–17 og for tiden leder for fagutvalget for Visuell Kunst, Norsk Kulturråd. Haraldseth er redaktør for publikasjonen Jenny Say Qua (2016) og medredaktør for Collective Good, Collaborative Efforts (kommer i 2017) sammen med Michael Birchall.

Rogaland Kunstsenter er en liten kunstnerstyrt institusjon som er nesten usynlig i den norske offentligheten. Er det mulig å bruke den lave statusen til et kunstsenter som utgangspunkt for å arbeide mot en ny institusjon ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon