Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Critical Issues in Public Art - Offentlige samtaler om kunst og sammenhengene den inngår i

Trude Schjelderup Iversen er cand.philol i filosofi fra Universitetet i Bergen. Hun er tidligere daglig leder i Unge Kunstneres Samfund (UKS) og underviser i kunstteori ved Center for Curatorial Studies, Bard College, New York. Hun arbeider som kurator i KORO og er Ph.d.-kandidat i kunstteori, UiO. I tillegg til en rekke tidsskriftspublikasjoner, har Iversen vært medredaktør for bøkene The New Administration of Aesthetics (2007), Critical Issues in Public Art – The Reader (2016) og Migration and Architecture (2016).

De viktigste diskusjonene om den såkalte «sosiale vendingen» innen kunstfeltet på 1990-tallet, kunne ikke unngå å forholde seg til Nicolas Bourriauds innflytelsesrike bok Relational Aesthetics (1998). Kunstnernes økende ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon