Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Fra Kunstnernes Hus til kunsthistorienGjesteredaktør. Eva Rem Hansen (f. 1983) har en mastergrad i kunsthistorie fra Universitetet i Bergen fra 2008. Hun er nå prosjektleder og redaktør for bokserien Dublett ved Hordaland kunstsenter. Et halvår som FORART-stipendiat med prosjektet «From earth to ashes.…Material agency in the early works of Arte Povera» er bakgrunnen for hennes artikkel i dette nummeret av Kunst og Kultur.

Side: 64-70
Betegnelsen «Arte povera» skriver seg tilbake til utstillingen «Arte povera – Im Spazio», som ble vist i Galleria La Bertesca i Genova i september 1967.1 Til Arte povera-seksjonen av den todelte utstillingen ha ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon