Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Linedanserne – Straffens strateger og det legale herredømme

Sverre Flaatten er universitetsstipendiat ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi ved Juridisk fakultet, Universitetet i Oslo. Fra 2008 har han vært ansatt som høgskolelektor ved Politihøgskolen i Oslo.

Flaatten har primært arbeidet med problemstillinger knyttet til forholdet mellom straff og samfunn. Hans nåværende prosjekt er en samfunnsvitenskapelig fortolkning av høyesteretts begrunnelser for straffeutmåling i etterkrigstiden. Sentralt i prosjektet er relasjonen mellom velferdsstatens institusjoner og strafferetten.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon