Statistikk

Som institusjonskunde med IP-tilgang til Idunn vil du kunne hente ut avansert brukerstatistikk. Statistikken følger COUNTER/SUSHIS 4.O.-standard, noe som gir et godt grunnlag for analyse og innsikt i detaljert bruk. Du får tilgang til din institusjons statistikk her: www.idunn.no/idunn/jsp/IPstatistikk.jsp.

Tidsskriftlister

Under vil du finne oppdatert tittelliste (beholdningsliste) over hvilke tidsskrifter som er tilgjengelige på Idunn. Tittellistene oppdateres når det skjer en endring i innholdet på Idunn.

Discovery-tjenester

Discovery-tjenester indekserer store mengder data fra ulike leverandører for å gjøre søk og gjenfinning av innhold i tidsskrifter og bøker enklere. Vi samarbeider i dag med de fire største tjenestene i verden, og eksporterer data til disse for å sikre bibliotekbrukere gode søk i alt innhold på Idunn.

Våre samarbeidspartnere er
  • Ex Libris Primo
  • OCLC WorldCat Local
  • Summon Serial Solutions (ProQuest)
  • EBSCO Discovery Service

Google Scholar

Google og Google Scholar er de nettportalene hvor statistisk sett flest studenter og forskere starter sine søk etter kvalitetssikret forskning og faglitteratur i dag. Derfor samarbeider vi med Googles akademiske søkeportal, Google Scholar, slik at alt vårt innhold som er merket Fagfellevurdert artikkel er indeksert og søkbart hos dem.

BrowZine

Bibliotek som bruker BrowZine tilbyr sine brukere muligheten til å bla og søke i deres e-tidsskriftsamlinger, og å lagre og lese tidskrifter i BrowZine-appen. BrowZine blir brukt på nesten 500 forskningsuniversiteter, sykehus og bedrifter på toppnivå verden over. Vi indekserer og inkluderer alle våre aktive tidsskrifter i BrowZine, slik at ditt biblioteks brukere enkelt kan finne igjen og lese det vi utgir.

Markedsføring av Idunn

For å gjøre markedsføringen av Idunns innhold litt enklere i din organisasjon eller i ditt bibliotek, tilbyr vi kostnadsfritt materiale som alle fritt kan benytte seg av. Ta kontakt med oss for å få tilsendt materiale. Vi har også laget informasjonsmateriell som du selv kan skrive ut. 

Norsk Dansk Svensk Engelsk Ønsker du å vise til Idunn i egne brosjyrer, plakater eller nettsider kan du laste ned logoer fra vårt logoarkiv.