Statistikk

Som institusjonskunde med IP-tilgang til Idunn vil du kunne hente ut avansert brukerstatistikk. Statistikken følger COUNTER/SUSHIS 4.O.-standard, noe som gir et godt grunnlag for analyse og innsikt i detaljert bruk. Du får tilgang til din institusjons statistikk her: www.idunn.no/idunn/jsp/IPstatistikk.jsp.

Tidsskriftlister

Under vil du finne oppdatert tittelliste (beholdningsliste) over hvilke tidsskrifter som er tilgjengelige på Idunn. I tillegg vil du finne oppdaterte prislister for dette innholdet. Tittellistene oppdateres når det skjer en endring i innholdet på Idunn, og vi publiserer alltid en ny liste ved hvert årsskifte.

Discovery-tjenester

Discovery-tjenester indekserer store mengder data fra ulike leverandører for å gjøre søk og gjenfinning av innhold i tidsskrifter og bøker enklere. Vi samarbeider i dag med de fire største tjenestene i verden, og eksporterer data til disse for å sikre bibliotekbrukere gode søk i alt innhold på Idunn.

Våre samarbeidspartnere er
  • Ex Libris Primo
  • OCLC WorldCat Local
  • Summon Serial Solutions (ProQuest)
  • EBSCO Discovery Service

Google Scholar

Google og Google Scholar er de nettportalene hvor statistisk sett flest studenter og forskere starter sine søk etter kvalitetssikret forskning og faglitteratur i dag. Derfor samarbeider vi med Googles akademiske søkeportal, Google Scholar, slik at alt vårt innhold som er merket Fagfellevurdert artikkel er indeksert og søkbart hos dem.

Markedsføring av Idunn

For å gjøre markedsføringen av Idunns innhold litt enklere i din organisasjon eller i ditt bibliotek, tilbyr vi kostnadsfritt materiale som alle fritt kan benytte seg av. Ta kontakt med oss for å få tilsendt materiale. Vi har også laget informasjonsmateriell som du selv kan skrive ut. 

Norsk Dansk Svensk Engelsk Ønsker du å vise til Idunn i egne brosjyrer, plakater eller nettsider kan du laste ned logoer fra vårt logoarkiv.