Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Bokmeldinger

Institutt for forsvarsstudier

(f. 1972), Fil Dr i historie ved Stockholms universitet (2003), arbeider som seniorforsker ved Institutt for forsvarsstudier i Oslo. Petersson har tidligere vært lærer og forsker, studierektor, avdelings- og forskningssjef ved Försvarshögskolan i Stockholm (1998–2008). Hans publikasjoner har særlig omfattet svenske og skandinaviske sikkerhetsforhold under den kalde krigen, blant annet monografien Svensk säkerhetspolitik i supermakternas skugga (2005, med Olof Kronvall) og artikler i The Journal of Strategic Studies och Scandinavian Journal of History.

Forfatter: Geir Atle Ersland og Terje H. Holm Bok: Krigsmakt og kongemakt 900-1814, Norskforsvarshistorie, bind 1 ~ Forfatter: Roald Berg Bok: Profesjon - Union - Nasjon. Norsk forsvarshistorie, bind 2: 1814-1905 ~ Forf ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon