Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Fokus på familien
Nordisk tidsskrift for familie- og relasjonsarbeid

Fokus på familien er det sentrale tidsskrift for familieterapi i Norden. Tidsskriftet formidler teori forskning, praktisk-kliniske erfaringer og debatt innen familieterapifeltet, relasjonsarbeid og systemisk og narrativ praksis.

Tidsskriftet er tverrfaglig og henvender seg til profesjonsutøvere innen mange ulike fagfelt. Fokus på familien presenterer ulike tradisjoner og perspektiver innenfor relasjons- og familiearbeid.

Artiklene spenner over en sjangerbredde fra fagfellevurderte artikler, fagartikler og faglige essays til mer praksisnære fortellinger. Artikler kan publiseres på norsk, svensk, dansk og engelsk.

Tidsskriftet kom første gang ut i 1973 og utgis av Universitetsforlaget i samarbeid med Buf-dir og Buf-etat, Kirkens Familievern, Modum Bad, Norsk Forening for Familieterapi (NFFT), Svensk forening for familieterapi (SFFT), Dansk forening for systemisk terapi og konsultasjon (STOK), og den finske foreningen for familieterapi.

Tidsskriftet kommer ut kvartalsvis.

  • ISSN Online: 0807-7487
  • ISSN Print: 0332-5415
  • Utgiver: Universitetsforlaget
Redaktør:
Ella Kopperud
Ottar Ness

Redaksjonssekretær:
Aud Aasen

Redaksjonens adr:
Fokus på familien redaksjonen
fokus.familien@gmail.com

Redaksjonsmedlemmer:
Norge
Arild Aambø
Bård Bertelsen

Danmark
Svend-Aage Rasmussen
Susanne Bargmann


Sverige
Gustaf Berglund
Fanny Marell


Finland
Katarina Fagerström

Sist publiserte tidsskrifter

Mest leste artikler

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon