Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Billedtekst - Kommentarer over WG Sebalds Austerlitz

Terje Colbjørnsen er Ph.D. og forsker ved Institutt for medier og kommunikasjon. Han er i 2015–2016 knyttet til prosjektet Status for ytringsfriheten i Norge, der han analyserer ytringsfrihetsdebatt i norske medier med særlig henblikk på karikaturstridene. Colbjørnsens doktorgradsprosjekt Continuity in Change: Case studies of digitalization and innovation in the Norwegian book industry 2008–2012 (avsluttet jan. 2015) tok for seg digitale strategier i den norske forlagsbransjen. Hovedoppgaven fra 2005 tok for seg bruken av fotografier i W.G Sebalds roman Austerlitz.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon