Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

PJ Harvey & Seamus Murphy: Den opne handa

Ole Karlsen er professor ved Høgskolen i Hedmark, og for tiden knyttet til forskningsprosjektet Contemporary Poetry between Genres, Art-Forms and Media. Hans senere publikasjoner inkluderer bidrag til Stempelslag. Lesninger i nordisk politisk litteratur (Novus forlag 2016), redigert sammen med Elin Stengrundet og Even Igland Diesen, Nordisk samtidspoesi: Særlig Øyvind Rimbereids forfatterskap (Oplandske Bokforlag 2014) Poesi og bildekunst (Fagbokforlaget 2011) og Krysninger. Nye perspektiver på moderne nordisk lyrikk (Unipub 2008).

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon