Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Kaja Silverman: The Miracle of Analogy, or, The History of Photography, Part 1.

Peter Larsen er professor emeritus i medievitenskap ved Institutt for informasjons- og medievitenskap ved Universitetet i Bergen. Hans publikasjoner inkluderer titler som Filmmusikk. Historie, analyse, teori (Universitetsforlaget 2013), Ibsen og fotografene. 1800-tallets visuelle kultur (Universitetsforlaget 2013), Kunsten å lese bilder (Spartacus 2008) og Norsk fotohistorie. Frå daguerrotypi til digitalisering (Det norske samlaget 2007), de to siste skrevet sammen med Sigrid Lien, professor i kunsthistorie ved UiB.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon