Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Victim Memorials and Public Feeling

Erika Doss is professor of American Studies at the University of Notre Dame where she teaches courses in modern and contemporary American art and culture. Her most recent book is Memorial Mania: Public Feeling in America (University of Chicago Press, 2010). She is co-editor of the «Culture America» series at the University Press of Kansas, and on the editorial boards of Public Art Dialogue, Memory Studies, and Material Religion: The Journal of Objects, Art, and Belief.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon