Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Makeshift Memory: Engaging an Aesthetic of Transition

Emma Willis teaches Drama at The University of Auckland. Her research interests include: the intersections of theatre, ethics and -tourism; spectatorship; memorial practices; and theatrical representations of the medical and experimental writing for the stage. She has recently published a research monograph with Palgrave Macmillan, Theatricality, Dark Tourism and Ethical Spectatorship: Absent Others. She is also an active theatre practitioner, working as a director, devisor and dramaturge with a particular interest in colla-borative practices, site-specific work, and the interface of dance and theatre. Recent creative works include collaborations with Malia Johnston, Dark Tourists (2007-8), body / fight / time (2011), and Amanimal (2013).

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon