Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Jonathan Crary: 24/7 Late Capitalism and the Ends of Sleep

Peter Forrás er stipendiat ved Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap med Universitetet i Bergen. Han jobber fortiden med en PhD-avhandling om forbindelseslinjer mellom varekultur og materiell kultur, slik de kommer til uttrykk i kunstindustrimuseenes, tekniske museers og industrimuseers kulturhistorie. Hans forskningsinteresser er museologi, medienes kulturhistorie, og sammenhenger mellom museumshistorie og vitenskapshistorie.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon