Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Ground Zero Aesthetics

Marita Sturken is Professor in the Department of Media, Culture, and Communication at New York University, where she teaches courses in visual culture, cultural memory, and consumerism. She is the author of Tangled Memories: The Vietnam War, the AIDS Epidemic, and the Politics of Remembering (University of California Press, 1997), and Practices of Looking: An Introduction to Visual Culture (with Lisa Cartwright, New York: Oxford University Press, second edition 2009), and Tourists of History: Memory, Kitsch, and Consumerism From Oklahoma City to Ground Zero (Duke University Press, 2007).

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon