Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

En flenge i normaliteten

Marit Paasche er kunsthistoriker og forskningsansvarlig ved Video-kunstarkivet. Hun jobber også som forfatter, kurator, foreleser og kritiker. Hennes spesialfelt er amerikansk og europeisk samtidskunst med et særskilt fokus på videokunst og eksperimentell film. Paasche har vært redaktør for publikasjoner som We Are Living on a Star (m. Tone Hansen, 2014), Vi lever på en stjerne (m. Tone Hansen, 2013), A Thousand Eyes: Media Technology, Law, and Aesthetics (m. Judy Radul, 2011), Urban Images: Unruly Desires in Film and Architecture (m. Synne Bull, 2011) og Øye for tid. Om video, kunst og -virkelighet (2004). Hun har også gitt ut essaysamlingen Et annet lerret. Fire fortellinger om film og billedkunst (2013). Paasche er kurator for utstillingen Vi lever på en stjerne ved Henie Onstad Kunstsenter (åpnet januar 2014), og arbeider nå med en bok om Hannah Ryggen og modernisme med arbeidstittelen From All Sides of the Square.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon