Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Kunstmøtet i Italia

HERNER SÆVEROT er professor dr. philos. i pedagogikk ved Institutt for pedagogikk, Universitetet i Bergen, samt professor II ved Kunsthøgskolen i Bergen. Sæverots primære forskningsinteresser inkluderer allmenne pedagogiske spørsmål, eksistensiell pedagogikk, samt nasjonale og internasjonale perspektiver på pedagogisk forskning. Han har publisert en lang rekke artikler innenfor disse emnene, og har nylig gitt ut boken Indirect Pedagogy: Some Lessons in Existential Education (Rotterdam, Sense Publishers, 2013). Sæverot er også leder for forskningsgruppen Allmenn pedagogikk, samt medlem av Dannelsesutvalget ved Universitetet i Bergen.

  • Side: 52-53
  • Publisert på Idunn: 2013-05-07
  • Publisert: 2013-05-07
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon