Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Usynlige Europa

Gunhild Borggreen er adjunkt på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, og forsker primært i samtidskunst og visuel kultur fra Japan. Blandt hendes publikationer er «Fear of falling: misperformance and re-enactment in national spectacle», Performance Research, 15, 2 (May 2010) og «Cute and Cool in Contemporary Japanese Visual Arts», Copenhagen Journal of Asian Studies, 29, 1 (2011). Gunhild er ved at færdiggøre monografien Disrupted Images. Nation in Contemporary Japanese Visual Culture (Brill, 2013), og har flere publikationer på vej som del af et nyt projekt om visuel robotkultur.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon