Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Objekt og nettverk: Et møte med David Joselit

Asbjørn Grønstad er filmviter og professor i visuell kultur, samt forskningsleder for Nomadikon-prosjektet ved Institutt for Informasjons- og medievitenskap, Universitetet i Bergen. Han har publisert en rekke filmvitenskapelige artikler og et større arbeid om voldsestetikk i amerikansk film, Transfigurations: Violence, Death and Masculinity in American Cinema (Amsterdam University Press, 2008). Grønstad er medredaktør i Ekfrase.

Øyvind Vågnes er postdoktor ved Nomadikon-prosjektet ved Institutt for Informasjons- og medievitenskap, Universitetet i Bergen, der han for tiden skriver på en bok tentativt titulert Images from the Dark Side: Picturing the War on Terror. Han har publisert en rekke artikler, bl. a. i det siste om tegneseriedokumentarisme, og i 2011 utkommer Zaprudered: The Kennedy Assassination Film in Visual Culture (University of Texas Press). Vågnes er medredaktør i Ekfrase.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon