Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Gustav Metzger: Historic PhotographsSynnøve Vik er stipendiat i visuell kultur ved Nomadikon-prosjektet ved Institutt for informasjons- og medievitenskap, Universitetet i Bergen, der hun skriver om forholdet mellom kunst og visuell kultur, natur og politikk, blant annet i Gustav Metzger og Olafur Eliassons kunst. Vik skriver jevnlig kunstkritikk for kunstmagasiner, og er høsten 2011 aktuell som kurator for to utstillinger med henholdsvis historisk og samtidig landskapskunst for Lillehammer kunstmuseum og Oppland kunstnersenter.

Side: 144-147
49,-
Kjøp
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon