Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Michael Fried: Why Photography Matters as Art as Never Before

Cato Wittusen er førsteamanuensis i filosofi ved Institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag, Universitetet i Stavanger. Wittusens forskningsinteresser omhandler bl.a. estetikk, filmteori og litteraturfilosofi. Wittusen har bl.a. skrevet «Hvordan ser verden ut fotografert? Stanley Cavell og den fotografiske modernismen» (Agora 1-2, 2008), «Kunstkritikk og Kunstnerisk praksis: Michael Fried, minimalismen, Jeff Wall og Wittgenstein» (Norsk filosofisk tidsskrift 3–4, 2009), «Wittgenstein’s Distinction between Primary and Secondary Sense Reconsidered» (Journal of Philosophical Research 34/2010) og «Hva filosofer snakker om når de snakker om litteratur. Raymond Carver og snakket om kjærlighetens vesen» (Norsk litteraturvitenskapelig tidsskrift, 1, 2010).

  • Side: 80-83
  • Publisert på Idunn: 2011-05-06
  • Publisert: 2011-05-06
New Haven, London: Yale University press, 2008
NOK 49,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon