Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Bergur Rønne Moberg: Resten i Vesten. Verdenslitteratur i modernismens margin

Søren Schou er professor emeritus i dansk litteratur frå Roskilde Universitet. Dei viktigaste forskningsområda hans er litteraturhistoriografi og dansk litteratur på 1800- og 1900-talet. Han har publisert Og andre forfattere. Dansk fiktionsprosa 1945–60 (2001) og levert bidrag til Dansk litteraturhistorie (1985), Verdens litteraturhistorie (1994), Dansk mediehistorie (1997), Dansk litteraturs historie (2006) og vært medredaktør av Gads danske forfatterleksikon (2003). Han har også gitt ut Tom Kristensens Livets arabesk (2010). E-post: sts@ruc.dk

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon