Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy: Eit dikt vert aldri ferdig. Teksthistorien til Olav H. Hauges dikt

Idar Stegane er dr.philos. og professor emeritus i nordisk litteratur ved Universitetet i Bergen. Har mellom anna gitt ut Olav H. Hauges dikting. Frå «Glør i oska» til «Dropar i austavind» (1974), Det nynorske skriftlivet. Nynorsk heimstaddikting og den litterære institusjon (1987), «Medierevolusjon og modernisme» i B. Fidjestøl et al., Norsk litteratur i tusen år. Teksthistoriske linjer (1994, 1996, 2001), Artiklar om litteratur (2010), red., Kjære Tomasine! Brev til Tomasine Tolleivsdotter Vasset frå 1902 til 1931. Redigert nye utgåver av eldre litteratur, litterære antologiar m.m. Medredaktør av Norske tekster. Lyrikk (1998, 2007, 2010), Modernisme i nordisk lyrikk 1 (saman med Hadle Oftedal Andersen, 2005) og 5 (saman med Ingrid Nielsen, 2012). E-post: idarstegane@gmail.com

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon