Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Wenche Larsen: Dramatiske forvandlinger. Bildet som teatralt virkemiddel i Cecilie Løveids skuespill Balansedame. Fødsel er musikk og Barock Friise eller kjærligheten er en større labyrint - Doktordisputas, Universitetet i Oslo, 18. september 2015. Doktorandens presentasjon av avhandlingen

Wenche Larsen er dr.art i allmenn litteraturvitenskap, universitetslektor ved Universitetet i Oslo, faglitterær forfatter og kritiker i Norsk Shakespeare- og teatertidsskrift. Hun har skrevet om norsk og nordisk samtidslitteratur og dramatikk i en rekke tidsskrifter og antologier og en PhD-avhandling om bildet som teatralt virkemiddel i Cecilie Løveids skuespill. E-post: wenchela@online.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon