Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Andreopponent Knut Ove Arntzen

Knut Ove Arntzen er professor i teatervitenskap ved Universitetet i Bergen, var 1976–1986 fast frilans teaterkritiker i Arbeiderbladet, Oslo og bidragsyter i Norsk Shakespeare- og teatertidsskrift. Har publisert en rekke artikler i internasjonale tidsskrifter, tekstsamlinger og bøker. Publiserte i 2007 boken Det marginale teater. Et nordisk blikk på regikunst og ambiente forsøk. Medredaktør og bidragsyter til boken Performance Art by Baktruppen (2009), samt bidragsyter til boken Nordisk samtidspoesi. Cecilie Løveids forfatterskap (2016). E-post: knut.arntzen@uib.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon