Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Tone Selboe: Hva er en roman

Ståle Dingstad er professor i nordisk litteratur ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier, Universitetet i Oslo. Han har skrive ei rekke artiklar samt bøkene Hamsuns strategier (2003) og Den smilende Ibsen (2013), har vore medredaktør av Knut Hamsun: Trangression and worlding (2011) og Den biografiske Ibsen (2010), har skrive kommentarar til breva i Henrik Ibsens skrifter (2005–2009) og redigert Den litterære Hamsun (2005). E-post: stale.dingstad@iln.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon