Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

På stedet hvil? - Replikk til Erik Bjerck Hagen

sissel.furuseth@iln.uio.no

Sissel Furuseth er førsteamanuensis i nordisk litteratur ved Universitetet i Oslo og tidlegare professor ved NTNU. Ho disputerte for dr.art.-graden i 2003 med ei avhandling om Gunvor Hofmos lyrikk, og har leia NFR-prosjektet Norsk litteraturkritikks historie 1870–2000. Verdiforvaltning og mediering (2009–2015). Ho har mellom anna publisert Norsk litterær modernisme (med John Brumo, 2005) og Kritiske portretter. Litterære tidsskrifter etter 1880 (red., med Jahn Holljen Thon og Eirik Vassenden, 2010). Hennar siste bok er Forfatteren som kritiker (2015). E-post: sissel.furuseth@iln.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon