Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Olle Widhe: Dö din hund! Krig, lek och läsning i svensk barnboksutgivning under 200 år

Sten-Olof Ullström er fil.dr. og førsteamanuensis i nordisk litteratur ved Universitetet i Oslo. Hans viktigste verk er studien over Strindberg-resepsjonens forandringer og vilkår gjennom 100 år, Likt och olikt. Strindbergsbildens förvandlingar i gymnasiet (2002). Senere publikasjoner er «Himlen är skön! Om sorg och livsbejakelse i Stian Holes Annas himmel» (2013), samt «Eros som befriare. Om Per Olov Enquists kärleksroman Liknelesboken» (2014). E-post: s.o.ullstrom@iln.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon