Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 10 av 10Edda01 / 2016 (Volum 103)

Lars August Fodstad : Tekst og kontekst: «Kiellands Jacob som et interdiskursivt knutepunkt»

Hans H. Skei er dr.philos. (1980) og professor emeritus i allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo (siden 1.1.2014). Han har særlig forsket på og skrevet om amerikansk litteratur med vekt på William Faulkner (f.eks. William Faulkner: The Short Story Career (1981), Reading Faulkner’s Best Short Stories (1999) og A Little Lost Village: Reading Faulkner’s The Hamlet (2013). Han har oversatt en rekke av Faulkners bøker, men også skrevet mye om norsk og nordisk litteratur, deriblant om verk av Olav H. Hauge og Olav Duun, og laget flere antologier og lærebøker til bruk ved universitetet. Han var redaktør av Norsk litterær årbok (sammen med Einar Vannebo) i perioden 1989–2002, og norsk redaktør av Nordisk Tidskrift fra 2002, samt bokanmelder i Aftenposten 1996–2012. E-post: h.h.skei@ilos.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon