Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Anders Johansson: Självskrivna män. Subjektiveringens dialektik

Christian Lenemark er fil.dr. i litteraturvetenskap og forsker ved Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet. Han har blant annet publisert «Den medialiserade livsberättelsen», i Maria Sjöberg (red.): Personligt talat. Biografiska perspektiv i humaniora (Makadam 2014), «Att förhandla litterärt värde – exemplet Sami Said» i Tidskrift för litteraturvetenskap 2013:3–4, sammen med Torbjörn Forslid, Lisbeth Larsson, Jon Helgason, Anders Ohlsson og Ann Steiner, samt Sanna lögner. Carina Rydberg, Stig Larsson och författarens medialisering (Gidlunds förlag, 2009). E-post: christian.lenemark@lir.gu.se

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon