Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 11 av 12Edda04 / 2015 (Volum 102)

Peter Henning: Minne, jag, 1800. Litterär självframställning hos Atterbom, Geijer, Widerberg och Heidenstam

Christian Lenemark er fil.dr. i litteraturvetenskap og forskar ved Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet. Han har mellom anna publisert «Självframställning på internet», i Jag är den jag är. Från bekännelser till bloggar (2015), «Den medierade livsberättelsen», i Personlig talat. Biografiska perspektiv i humaniora (2014), samt Sanna lögner. Carina Rydberg, Stig Larsson och författarens medialisering (2009). Hausten 2015 gir han saman med Torbjörn Forslid, Lisbeth Larsson, Anders Ohlsson, Ann Steiner og Jon Helgason ut monografien Höstens böcker. Litterära värdeförhandlingar 2013. Adr.: Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Box 200, 405 30 Göteborg. E-post: christian.lenemark@lir.gu.se

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon