Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Erik Bjerck Hagen: Livets overskudd. Bjørnstjerne Bjørnsons glemte kvaliteter

Helge Rønning er professor emeritus ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Viktigste utgivelser er Moderne afrikanske fortellere (1971), Linjer i norsk prosa (red., 1977), Samtaler i Samtiden (1990) og Den umulige friheten. Henrik Ibsen og moderniteten (2006). Rønning er hovedforfatter i bind 7 av den nordiske samproduksjonen Verdens litteraturhistorie (1994, red. Hans Hertel). Adr.: Universitetet i Oslo, Institutt for medier og kommunikasjon, postboks 1093, 0317 Oslo. E-post: helge.ronning@media.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon