Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Ellen Krefting, Aina Nøding og Mona Ringvej: En pokkers Skrivesyge. 1700-tallets dansk-norske tidsskrifter mellom sensur og ytringsfrihet

Ståle Dingstad er professor i nordisk litteratur ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier, Universitetet i Oslo. Han har skrevet en rekke artikler, samt utgitt Den smilende Ibsen (2013), vært medredaktør av Knut Hamsun: Trangression and worlding (2011) og Den biografiske Ibsen (2010), skrevet kommentarer til brevene i Henrik Ibsens skrifter (2005–2009), redigert Den litterære Hamsun (2005) og utgitt Hamsuns strategier (2003). Adr.: Universitetet i Oslo, Institutt for lingvistiske og nordiske studier, postboks 1102 Blindern, 0317 Oslo. E‑post: stale.dingstad@iln.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon