Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Tore Rem: Knut Hamsun. Reisen til Hitler

Jørgen Haugan er lektor em., dr.philos, lektor ved Nordisk Institut, Københavns universitet (1971–78, 1992–2004), førsteamanuensis ved Nordisk Institutt, Universitetet i Trondheim (1983–1992). Viktigaste arbeid: Henrik Ibsens metode (doktoravhandling, København1977), Diktersfinxen. En studie i Ibsen og Ibsen-forskningen (Oslo 1982). Alt er som bekendt erotik. En litterær biografi om Martin Andersen Nexø (1998, tildelt Georg Brandes-prisen). Solgudens fall. Knut Hamsun – en litterær biografi (Oslo 2004). Dommedag og djevlepakt. Henrik Ibsens forfatterskap – fullt og helt (Oslo 2014). Adresse: Tjørnegårdsvej 17, DK-2820 Gentofte, Danmark. E-post: haugan@hum.ku.dk

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon