Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Jofrid Karner Smidt, Tonje Vold og Knut Oterholm (red.): Litteratursosiologiske perspektiv

Håkon Larsen er postdoktor ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Universitetet i Oslo. Han har publisert boka Den nye kultursosiologien (Universitetsforlaget) i 2013, og er redaktør for antologien Kultursosiologisk forskning som kjem på Universitetsforlaget i 2015. Han har skrive fleire artiklar om kultur-, litteratur-, musikk og mediesosiologiske tema i nasjonale og internasjonale tidsskrift. Under det akademiske året 2014/2015 har Larsen vore gjesteforskar ved Center for Cultural Sociology, Yale University. E-post: hakon.larsen@sosgeo.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon